Over mij

WAAROM DEZE CURSUS

Mijn missie: jou helpen een
succesvolle bol.com businessop te zetten

Ik heb deze cursus opgezet omdat ik er van overtuigd ben dat iedereen succesvol kan zijn als verkoper op bol.com.

En dat dit makkelijker is dan veel mensen denken. Sterker nog, ik beschouw mezelf echt niet als guru op dit gebied, en heb zelfs zoiets van: “als ik het kan, dan kan iedereen het”.

Met deze cursus wil ik anderen dan ook helpen om een succesvolle business op te zetten als verkoper op bol.com.

MIJN VERHAAL

Als ik het kan, kan iedereen het!

Het is rond 2008 geweest dat ik me voor het eerst verdiept heb in de mogelijkheden van het internet. In de daaropvolgende jaren heb ik meerdere online initiatieven ontplooid, het ene succesvoller dan het andere.

Al vrij snel waren mijn projecten winstgevend; of in ieder geval kostendekkend. Gekscherend heb ik wel eens gezegd dat ik één van de weinige mensen ben met een hobby die geld oplevert, in plaats van geld kost.

In 2017 ben ik begonnen met het verkopen van een fysiek product via Amazon. In dit hele proces heb ik ontzettend veel geleerd, vooral over het belang van gedegen productonderzoek en over hoe je een product succesvol kunt ‘lanceren’. Ook leerde ik meer over praktische zaken, zoals hoe en waar je een barcode voor je product verkrijgt, en hoe je een mooie verpakking voor je product kunt laten ontwerpen.

Waar ik alleen snel achter kwam, was dat Amazon niet echt mijn platform is. In de cursus lees je waarom ik (en ik denk jij ook) uiteindelijk blijer word van verkopen op bol.com dan van verkopen op Amazon.

Met de kennis die ik had vergaard ben ik me daarna dan ook ‘full-force’ gaan richten op verkopen via bol.com. Inmiddels heb ik meerdere producten die ik via bol.com verkoop, en dat aantal groeit gestaag door. Vandaag de dag haal ik een volwaardig tweede inkomen uit deze activiteiten, en ik weet zeker dat dit jou ook kan lukken!

Juist vanwege dit gevoel (“als ik het kan, kan iedereen het”) en de wetenschap dat veel mensen vastgeroest zitten in hun 9-tot-5 baan en graag voor hunzelf willen beginnen maar niet weten hoe, heb ik deze e-cursus opgezet. Ik ben ervan overtuigd dat als je de stappen in dit boek nauwgezet en aandachtig volgt, en je beschikt over voldoende verlangen om je doel te behalen én je hebt voldoende doorzettingsvermogen, dat ook jij dan succesvol kunt zijn als verkoper via bol.com.

Wil je contact met me opnemen? Gebruik dan het contactformulier.

Ik ben ervan overtuigd dat als je de stappen in deze e-cursus nauwgezet en aandachtig volgt, en je beschikt over voldoende verlangen om je doel te behalen én je hebt voldoende doorzettingsvermogen, dat ook jij dan succesvol kunt zijn als verkoper op bol.com.